Alhamdulillah Salam Ramadhan Semua?

First time, berpuasa berteman kan husband dan baby dlm kndungan 20weeks hari ini. ? Da start rasa baby tendang atau gerak im not sure. Baby aktif sgt. Kdg2 rasa nilu. Nak tanya ni, Pil pre natal vitamin kena makan with folic acid, vit b complex dan ascorbic asid ke?, atau makan pre natal vit je dah ckup?

2 Balas

sy tak pasti.. tapi cam sy, sy ambik iberet.. sbb semua ada dalam tu..

5y ago

ouh ubat yang banyak2 tu ye.. sy pernah dapat gitu gak.. n nurse suruh makan semua ikut dose yang ditetapkan.. tapi sbb hb low tu tukae ke iberet. hehe..