14 MINGGU TANPA PERUT

First of all tajuk mesti kena gempak baru ada yg nak baca 😂😂.. okay back to question.. sy pregnant 14 minggu but still xnampak perut.. tp bila rasa dekat bahagian rahim tu ada tiny bump.. it's normal? #firstmom #firstbaby

18 Balas

Bagusnya tak nampak perut, saya 14 weeks perut dah buncit macam pregnant 6 bulan 😅 segan pulak keluar jalan org ingat sy dah 5-6 bulan 🙈

1y ago

lega bila baca mcm ni, xde la.. kawan sy 14 week jugak tp da nmpk perut .. tu yg risau ..