14 MINGGU TANPA PERUT

First of all tajuk mesti kena gempak baru ada yg nak baca 😂😂.. okay back to question.. sy pregnant 14 minggu but still xnampak perut.. tp bila rasa dekat bahagian rahim tu ada tiny bump.. it's normal? #firstmom #firstbaby

18 Balas

Normal awak. Saya pun 14 minggu. Nampak kecik je. Saya berat sebelum pregnant 42. Skrg 44kg. Mmg tak nampak bump pun. Nampak sipi sipi

Sama lah sis.. sy skrg w15. Husband ckp mcm buncit je, bukan mcm pregnant 🤣🤣🤣

Saya 16w6d xnampak perut jg🤣. Ada tiny bump je kalau pegang.

biasa la tu..ms sy pregnant 1st & 2nd anak blh lagi pakai jeans masa 16- 20w.

Normal sis nnt dh 5 bulan ke ats bru nmpk bahy bump

Normal.. saya 16w pun x nmpak sngt.

normal.

Normal