EDD ?

First scan di klinik swasta dy kate edd sya 6/9/2020 ni, but msa bukk bku dktr kk bgi edd 8/9/2020, and sya ad wat scan lgi di swasta dktr tu bgi edd 11/9/2020?? Mna 1 yg btol??? ??‍♀️

2 Balas

Edd masa scan ikut perkembangan baby.. tp biasa mommies2 bnyk kira dr tarikh first last period.. sbb confius sikit kan klu nak ikut edd scan.. kkdng mmg semua tk sama.. ikut perkembangan baby dlm perut kita

4y ago

Ouh ok, tq sis

Ikut edd dlm buku pink puan...edd di scan di ukur bdasarkan saiz bby