Alhamdulillah Dah Lahir Anak Mama Ni!

EDD 10/9/2020 LAHIR 27/8/2020 😘😘😘 Tq yg mndoakn sya and baby... Smoga ibu2 yg bkal mlhirkan juga d'prmudhkn urusan and smoga ibu2 and bby sihat slalu...😍😍

Alhamdulillah Dah Lahir Anak Mama Ni!
32 Balas

Alhamdullilah, tahniah 😍 .. doakan saya dipermudahkan bersalin jugak , due saya 08/09 ..

tahniah ibu . sye 10.9 jgk . tpi bby x nak kluar lg . harap² keluar sblum due la . amin

Alhamdulillah tahniah sis..doa kn juga saya n baby selamat melahirkn..Aamiin

Alhamdulillah, tahniah. Selamat berpantang sis 👏🏻👏🏻👏🏻

Tahniah dan selamat berpantang...welcome to the world dear!!

alhamdulillah selamat ibu n anak selamat berpantang

comel alhamdulillah..tahniah n selamat berpantang

Alhamdulillah, tahniah sis. Selamat berpantang..

Alhamdulillah..tahniah sis.. semoga semua sihat

sgt comel.. tahniah dan slmt berpantang .