pregnant minggu ke berapa dah boleh book hospital utk bersalin?

First baby.. Xtau mcm mana.. If nak book dekat HKL, bila sy kena g hospital n book ya? Siapa ada pengalaman boleh share.. ?

2 Balas

saya rasa kalau nak book yang untuk bilik sorang tu. kalau wad ramai2 tu tak payah book kot rasa contraction p je hospital..haha tak pun awak call hospital tanya cemana

HKL xperlu book.. g je.. nak single room kena request.. if available laa