Daftar book hospital bersalin

Hi nk tny sy first mom nk tny, bila boleh booking utk bersalen kat hospital ya? Sy tinggal area Sepang dan 21 minggu. Ingt nk try booking Hospital Cyberjaya yg hospital baru tu. Boleh ke ya? Due bulan 6. Biasa bila start book hospital eh?

1 Balas

klau hosp cyber tu hosp fully gomen, x perlu book pun. walk in je melainkan if nak FPP kt situ if situ adr FPP. yg sllu kk dah siap book kn sllunya ibu yg mmg kandungan dia ade risiko mcm darah tggi, placenta previa dll. klau hosp cyber ni semi gomen, 6 bulan ke atas dh boleh book