positive

Finally dh terang skit... Patutnye period semalam so arini test kuar result camni..perlu sy test sekali lagi utk lagi terang..

positive
2 Balas

Tunggu lagi 2-3hri or seminggu boleh test balik...kalau p klinik utk scan pon...biasenye xnmpk lg n dr akan suruh dtg lg aftr 2weeks

Date period spatutnya bila sis?rasa dh +ve tu..line terang aje hihi..tahniah sis

5y ago

Semalam sis... 8/8/19..sebelum actual period pon sy dh check linenye kabur. Tapi arini terang skit