How are you feeling today? Share with us!
Voice your Opinion
I feel...... (share in the comment)
Sad
Angry

2162 respon

225 Balas

rindu kn mak. . 8bln mngglkn kami adk brdik 😭😭. .prgi nya mak sbom sye berslin. .dgn sarat nya saya masa 2. .x trkata apa msa mak xde . .17/10 br lps bufday mak yg ke 58. .tiap2 thun smbt xpena miss. .walau smbt hnya kcik2 kmi adk brdik dan mcik je. .mak org tlalu rindu kn makk..😭😭😭..byk bndee yg nk dikongsi kn. .byk bnde yg nk gurau senda . .lme da kte x kongsi mknn sme2. .mak kn ske kalo kteorg bli mknn mak shre ngan kteorg. .sbb mak kata kalo mak yg bli mak mknn xsdp 😅. .jgn kata kmi adk brdik je rindu. .cucu2 pon terkesn rindu kn nenek dorg. .makkkkk. .mak pergi tnpa sepatah kataa..makkkkkk 😭😭😭..al fatihah buat bonda ku ROHANA BT OSMAN 19/2/2020▶️19/10/2020

3y ago

❤💋. .tq mommy. .rindu yg mmg tiada penghujung nya🥲

bercampur baur, letih, penat, sedih, kecewa dgn segala hal. tekanan dr ibu sendiri yg sgt teruk sejak kahwin smpai skrg & melayan badan yg tak bertenaga kena kerja loya nk makan tak boleh masuk. berat badan asyik turun, masalah kewangan, eh mcm2 lah. pokoknya saya stresssss.

2nd bby after 6 yrs of waiting. doktor dah sahkan tak blh prgnant normal sbb tiub fallopian tersumbat. rezeki Allah.. but i really worried for this 2nd bby.. saya harap baby saya sihat dan kuat sehingga saya melahirkan dia nanti..

saya rasa happy dan seronok dapat bersama anak anak, luangkan masa dengan mereka sementara masih cuti sekolah lagi ni. Walaupun saya agak kurang sihat hari ni, selesema dan batuk. Tetap happykan diri bersama anak anak.🤗

Well. I feel great wake up in the morning. It's just feel great if you're awake with a smile.😘 Just feel like I'm reborn after the night sleep. yesterday is the past so today we need to start our step again💚💪🏻

Down. EDD + 3/7 but the baby still won’t come out. 4days in hospital, sleep at waiting area, body ache n till now only 3cm dilated. Im so down, tired, sad n give up. I wish i could turn back the time. 😞😔

Alhamdulillah gembira arini. Anak banyak bagi respon dah🤭🤭. X macam kemarin2.. Maybe tak sedap badan kot habis kena suntik.. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

empty...sbb kena handle suami depressed..anak perempuan saya ada anxiety dan depression...allah sedang uji saya ...penat...xda kawan luahkan rasa...

Setiap hari perasaan bercampur baur sangat memenatkan. Hanya mampu berdoa semoga dapat hadapi tempoh ini dengan sabar dan syukur

Feeling nervous coz 10 weeks nk scan baby ptg nanti... Hopefully baby smua ok.. Sebab 6 weeks hanya nampak kantung saja...