Which is your favourite day to be home?
Voice your Opinion
Weekdays
Weekends
Public Holidays
Everyday
Others (Please share)

3052 respon

11 Balas

suami krja syif ..smggu stengah ad sehari cuti ..time suami cuti lah hari pling mggembirakan sya sbagai seorg isteri ..sbb sy sorg2 dduk rmh ank pun takde lg ..dh kluar bby ni baru tak terasa sunyi sgt smpai trnanti2 suami cuti kot😁

Setiap hari sabtu sebab suami off sabtu je saya pula tak tentu off day😂 kalau sekali dapat off hari sama memang dating je lah kerja🤣

now i'm wifehouse b4 this i'm work baby 4months i'm resign back to village my mil

Weekend la time husband cuti. Pass over keje 🤣🤣

no specific day

weekends

Everyday

Weekends