Adakah anda bersetuju bahawa usia mempunyai kesan yang besar terhadap kualiti sperma?

Voice your Opinion
Setuju
Tidak setuju

739 respon

7 Balas

benda ni rezeki..x kira sihat ke x sihat ke klau rezeki dh tertulis sperma anda sihat..umur berapa pon ok jer.

Tidak setuju. Pemakanan dan gaya hidup yg memberi kesan terhadap kualiti sperma.

salah satu faktor. tapi gaya hidup dan pemakanan lebih mempengaruhi

2y ago

seingatku semua orang yang aku jumpa susah dapat anak seringnya girlnya merokok. lepas tu ada masalah lemah rahim. dan umur serta pemakaman yang tak cukup elok. dan Kat fikirannya kurang enjoy

setuju

ok

ye