Mommy To Be Perhaps...

Hi everyone, i miss my period almost 12days and am done my utp and result is positive. But, when am going to clinic for scan dr said she cant see anything and she suspect i pregnant luar rahim.. ???

15 Balas

Doktr akan suggestkan after 8 week camtu tuk confirmkan kandungan...sbb ade case mula2 kantung x nampk..then akan nampak if betol2 mngandung... Ada juga certain case awal2 nampak kamtung baby...but After that xnampak... Sy dulu baby dah almost 7 week..but upt always negatives...period miss already a months 2 kali scan baru nampak kantung baby...

4y ago

Yeke..sy da xdtg period almost 2 buln..tp aritu ade cek upt but -ve..smpi skrg sy xthu sy preg or x...