Mommy To Be Perhaps...

Hi everyone, i miss my period almost 12days and am done my utp and result is positive. But, when am going to clinic for scan dr said she cant see anything and she suspect i pregnant luar rahim.. ???

15 Balas

sy dah lalui dah semua nih prnah di nyatakan mngndung luar rahim time tu bru 6week prgnt sebb scan tk nampak , memg sedih larh lps tu sy ambik keputusan utk prgi scan mngunakan alat scan masuk di bawah bukan scan kut perut akhirnye memg nmpk katung dgn janin dlm rahim . sy suggest awak pi cri klinik scan yg ade alat scan kut vagina utk dptkn keputusan yg sebenarnye