Mommy To Be Perhaps...

Hi everyone, i miss my period almost 12days and am done my utp and result is positive. But, when am going to clinic for scan dr said she cant see anything and she suspect i pregnant luar rahim.. ???

15 Balas

baby kecik lg tu. Ms sy scan 7 weeks pun x jels. kecik ja. cuma nampak jantung baby bkelip2. Slh 1 faktor baby x jelas sbb kecik, dan mungkin masa puan scan tu perut puan kosong. Waktu sy scan ptm kali dlu pun Dr suruh mnum air byk. memudahkan Dr tuk kenal pasti kedudukan Baby.. doa byk2. in sha Allah Baby sihat walafiat. masih terlalu awal tuk dikesan. nanti ms mgu ke 11-13, in sha Allah Baby akan tunjuk diri die😊😊