BERSALIN INDUCE

Hi everyone, i GDM on pregnancy. Doctor kata i kena bersalin induce at 38 weeks. Anyone ada pengalaman mind to share ?

1 Balas

Sis GDM on diet ke ubat? Doc ada ckp x why kena induce dr tarikh EDD? Sy GDM on diet tp blum ada kata putus dr doc sbb br nk msk 29 weeks.. doc kata tgk kesihatan sy cm ne.. For now gula sy so far alhamdulilah ok

8mo ago

Klu dh on ubat mmg kena induce sis.. Klu on diet jew boleh tunggu smpi due date Tp tue lah x smpi due date kena paksa gak hahaha Tiada pilihan 😂