Fasting During 1st Trimester

Hi everyone. Currently entering my 7w of 1st pregnancy. A bit worried about the approaching fasting month. Is it okay to fast?

13 Balas

Sama la.. Saya pun baru 8 weeks.. Kalau lapar tu dia bukan lapar cam biasa, lapa yang sangat teruk.. Takut kalau nk puasa..

5y ago

Betul sis. Kadang2 lapar tu xboleh bawak bincang, rasa macam nak gaduh je. Kadang2 makan 1 meal tahan lama pulak. So xboleh jugak nk agak bila akan lapar tu....