buku pink

hi everyone... this is my 1st time pregnant n i have no one to refer to... its alrdy 7 mnths n i just knew i need to open the pink book at kk .. will the nurse ask me anthing in prior?...

2 Balas

oh no lambat nya! sis bahaya takut ada gdm or apa apa pd baby. ceritakan pd nurse knp u lmbat mngkin kita taktahu apa msalah sis sampai kan 7bulan bru nk buat buku and cek up.. apa apa pun skrg pegi laa kk bcerita pada nurse.. risau baby and ibu sbb kandungan dh besar.. nnt dh bsalin lagi susah hospital akan tanya mcm2..

4y ago

thnks for the advise..