BSP

Esok saya start cek bsp. Boleh tak bg tip mcm mne nak kawal. Takut bacaan terlebih???

2 Balas

Pagi untuk breakfast, mkn roti jacob hi-fibre dgn 1 gelas susu lowfat. Tgh hari, makan sayur hijau, ikan goreng and nasi perang 1 senduk rata. Malam, repeat yg menu lunch tdi. Diantara tu, minum air sekurang2 2L to 3L air kosong.

2 jam sebelum nak ambil drh tu kena puasa jadi sebelum 2 jam tu makan sikit je..sy dulu makan buah jambu, air kosong. Nasi petg2 baru ambil. semua bacaan cantik