Kata semangt

Esok saya dh 7w nk g cnfirm pregnancy tpi takut sngt. Sbb 1/5 hritu gugur ank pertama msa 13w. Time tu kntung kosong. Risau sngt klau esok scn blom nmpk. Rasa kna tunggu lagi seminggu dua ke dh boleh perg esok? Rasa sedih ja sekrng ni tktahu kenapa .tkut dan sedih. Bg pndapat n kata semngt boleh ke.

1 Balas

Kalau period regular elok dah tu blh dah pg 7w. Saya prnah keguguran juga pastu pregnant balik trauma risau takut sngat2. Saya period irregular, saya g scan masa 7w nmpak kantung and yolksac je (mula la risau tp sbab ade yolksac saya ok skit), pastu selang 2w iaitu 9w pula repeat scan elok nmpak janin and heartbeat dah size janin 8w beza seminggu mcm tu dari lmp.

9mo ago

tulaa risau sngt sbb sya tkboleh bedrest sbb kja 12jam. doakn saya yaa