Takut, sedih

Jap lagi nk g scn cnfirm pregnancy. Tpi tkut sngt. Tkut smpai kecut perut. Rasa sedih jaa. Risau sngt sngt dngn pregnancy klini. Ank pertama hritu ok ja rasa tksabar. Tpi gugur sbb kntung kosong masa 13w.Ni dh 7w tpi Allah nk tdur mlm pon susah sbb tkut kosong lgi. Berdebar sngt. Tpi mmng ada alah. Ank first tdk alah. #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

Allahu.. Ambil wudhuk, Solat sunat 2 rakaat dulu, mohon hajat dikurniakan ketenangan buat puan...