39w 6d

Esok due...sy masih blom ada tanda2 bersalin. Risau sgt kot kne induce. Ni ank ke 3. Ank ke 2 dh induce dh dlum dh tahu sakit cmner. Huhu..rasa cm xsanggup nk induce lg dh..?

7 Balas

Berendam dlm kolam@pool ank dlm bilik air byk kali. Better air suam la. Ank first induce, ank ke 2 sy try buat mcm gitu. Alhamdulillah sakit setengah jam trus bersalin

Haah.. Doc akn bg mse seminggu lgii .. Tp ekod pde bby lam perut lh .. Mcm sye ekod kn kne tmbh seminggu tp disebabkan jntg bby xbrp nk ok .. 2 kne msok ubat ....

sakit induce dngn contraction lain ke rase die ? first preggy

4y ago

Katil macam Saya nak patah patah hancur Kan 😁😀😀

Slalu doc bg lg sminggu kan sblm induce

Semoga di permudahkan urusan sis .

Mg d pmudahkn segalanya..aamiin

Semoga dipermudahkan urusan