KANTUNG KOSONG

Saya nk tnya klau 9w tpi kntung kosong msih ada peluang ka? Atau terus cuci ya? Dr bg 3minggu untuk turun sndri tpi lngsung tdk turun tnda atau sakit apa apa , sekrng dh 12w . Plus blom buka buku. Ada tk ibu ibu yg berpengalaman? #firstmom

1 Balas

Sblum ni prnah scan ke? Ke baru 1st time scan.. kalau sblum ni prnah scan ade kantung automatic lepas 2w akan nmpak janin dah xmungkin kantung je.. tp kalau sblum ni scan x nmpak ape2 kemungkinan masi awal lagi kandungan