scan hospital

Esok saya akan scan kat hospital. Sebab 2 minggu lepas saya bleeding n bila scan cuma nampak kantung kosong. Harap harap esok scan sudah da janin lah. Risau nak jumpa doktor esok. Takut nak tahu keputusan nya . Tolong doa kan kandungan saya selamat

4 Balas

Sy Mase 5w pon cmtu .. da 8w scan baru nmpk.. bukan satu tp dua.. cume satu masih darah beku LG...

4y ago

Salam kenal doktor.. sy pin scan 9w nampak satu Jee scan ikut bawah tapi bile scan atas nampak dua.. doktor ckp kalau ada keajaiban Allah twin la.. ape pon jgn putus doa.. semoga dc pon dot twin .. aamiin

Aamiin harap2 esok semua ada perubahan yg baik.. 😊

Smoga dipermudahkan smue nye sis. amin..

Ameen, fikir yg baik2 sis