Esok Serah diri

Hai mommies , minta doa dipermudahkan urusan bersalin saya , Esok 23/2 saya dah kena serah diri sebab dah overdue tapi takda keluar tanda tanda lagi . baby sedap duduk dalam perut . Edd sepatutnya 17/2 #firstmom

3 Balas

Semoga di permudahkan urusan mommy dan selamat melahirkan🤲🏻😇

Dah lahir ke tu? Cerita sikit pengalaman 😁.. saya pun overdue ni🥲

2mo ago

Sy overdue 40 weeks 6 days Due 12/2 Lahir 18/2 Tiba2 turun tanda darah 16/2 scan punya scan air ketuban kurang Refer hos ada pakar . . Pakar suggest pasang belon (Foley balloon cathether ) . . Pantau 24 jam belon jatuh ke tak . . Serius sakit bila mai contraction . . Time ni dah redha sebab fikit baby jaa . . Tapi alhamdulillah semua nya selamat tepat 12.03 lahir baby boy . . Semoga urusan ibu2 dipermudahkan . .

🤲