Overdue 40w 1d

dah 40w1d tapi masih takda turun tanda. serah diri 28/10 ni. risau juga kalau baca risiko tapi baby aktif saja dalam perut. dah check kt pac smlm takda bukaan lagi. semoga bersalin awal dari tarikh serah diri. ada yang macam saya? #firstbaby #bantusharing

6 Balas

Saya bersalin 41weeks, edd 17/10, tarikh serah diri 23/10. Saya serah diri haritu sebab saya masih belum bersalin. Saya kena induce belon pada 23/10 jam 2 petang, jam 6 petang air ketuban pecah dan bukaan 4cm. 24/10 jam 4.30 pagi saya start rasa contraction, jam 8 pagi saya masuk LR dan bersalin pada jam 10.47 pagi, Alhamdulillah, semoga urusan semua mommy dipermudahkan.

Sis dh selamat bsalin ke? Sy pun dah nk overdue. Edd pttnya esok tp doc bg masa smpi 03 nov pastu kena serah diri..risau jgk ni, hrp2 Allah permudahkan semua..

Ehh .. Sama laaa qtaa ... Beza sehari jak .. pdahal aktif buat senaman 3rd trimester 🥺 .. still xda tanda2 lagii ..Doakan saya jugaaa yaaa ..

inshaAllah tak de apa selagi bby aktif, bacaan jntung dia ok. sy bersalin 41w. alhamdulillah ank sihat...jaundice 3 hari saja.

6mo ago

alhamdulillah tahniah sis! tulah semoga urusan saya dipermudahkan amin

sy edd 26/10 . tapi baby still relax kat dalam. so tarikh serah diri sy 1/11 ni nanti. doakan sy ya Dan baby ya.

sama lah ...sa pn hri ni dah 40w1d... baby masih nk duduk dlm