Gdm Diet control mmg perlu serah diri awal ke ?

saya gdm diet control due 19/7 skrg 39w 3d tapi belum ada tanda nk bersalin. nurse or dr takda cakap kena serah diri awal kalau tak beranak sbb gdm . diorg bagi tarikh appt dkt kk sehari sebelum due. pelik juga saya sbb org sekeliling cakap gdm selalunya kena serah diri awal lagipun baby scan masa genap 39w dh 3.2kg mcm tu so consider baby besar jugak . #firstbaby #ingintahu

2 Balas

kalau GDM on diet serah diri pada hari edd. klu GDM insulin yg awal seminggu dua sblm edd.

GDM on diet usually serah diri waktu hari edd.