Dalam kenangan

Esok nak buang semua upt ney ,,, moga tahun depan ada rezeki kami suami isteri ,,, kadang2 rasa sedih bila ddk sorg2 bila la agknyaa yee .. moga allah perkenankan doa kami ... AAMIN 🤲

Dalam kenangan
47 Balas

Jgn putus asa. Cuba jaga pemakanan dan asid folik utk suami istri.

SEMOGA DIBERIKAN KEKUATAN DAN REZEKI CAHAYA MATA SECEPAT MUNGKIN

jangan putus asa.. insyaallah suatu hari nanti mesti ada..amin

jgn putus asa. moga tahun nie dikurniakan zuriat. aamiin

Moga dikurniakan ank yg soleh dan solehah suatu hari nanti sis

3y ago

Aamin . trme ksh puan doaNyaa

Semoga Allah kurniakn rezeki atas kesabaran sis 🤲😊

Semoga ada rezeki utk awk berdua ♥️

Semoga ada rezeki untuk awak..Aamiin

Semoga tahun 2022 mnjdi Sinar kebahagiaan buat sis

3y ago

Aamin . trme ksh sis

insyallah akan ada rezeki puan dan suami