kerap lapar

Esok masuk weeks 11 kandungan sy..lebih kurang sejam or 2jam lapar...kne makn roti baru hilang lapar...ade x mommy2 yg mcm nie?risau berat naik mendadak

15 Balas

samalah Kita Sis... da 11week 2day... da mkn tapi lapar lagi... sampai buntuh nak mkn apa lagi Ni...

5y ago

Sy 8 minggu pn lapar nk MKN okmo ni..klu tk MKN jdi luga wase

Bagus sis i dah 11w 6d tapi tak ade selera mkn asyik muntah muntah muntah je. Normal je sis

5y ago

Ooo lain org lain pembawakan kan sis

Sy buat Nestum. Alhamdulillah Kurang Lapar.

5y ago

Pagi sy minum nestum jgk...

sy kuat mkn jga..bykkan mkn mknan berkhasiat

5y ago

Noted sis😘

Sy mkn nasi setiap 2jam mse 11w ✌️

5y ago

Naik la 😂 sebulan naik 3kg.. 2bulan kena monitor bp sbb berat naik mendadak.. stat 24w bru bleh stop monitor bp sbb berat dh konsisten.. selera mkn pon bru je ok.. boleh tahan la.. kalau awal2 mmg tkleh tahan, sbb cpt masuk angin.. nk xnk mkn jugk la