Sentiasa lapar?

Sejak kandungan sy masuk minggu ke 6, sy sentiasa rasa lapar. Sy makan dlm 4 jam sekali. Ada x ibu2 yg alami keadaan yg sama? Sy risau berat akan naik mendadak nanti utk setiap kali checkup..

2 Balas

Sy makan 2 jam sekali 😂 makan sikit tapi kerap. Haa mcm tu. Berat so far sama je mcm sebelum pregnant, skrng dh 12 weeks 6 days.

memang lapar sangattt. biasanya sy akan makan biskut oat ke, jacob ke, buah mcm tu untk alas perut supaya xmasuk angin.