minggu 37 weeks 6 days

esok masuk 38 weeks knpa tak de tnda2 nak bersalin lagi yer,😪 stress betul bila org tnya when baby lahir😭

23 Balas

sama la.. sy dah 39 week and 2 days tapi masi juga x ada tanda² nak bersalin. Kadang risau juga kalau overdue

i pun sama 7hb i gi hospital dr ckp dh bukak 3cm kena discharge ..skrg 36 day 3 still sakit kontraction teruk

sabar2.. sy yg dah masuk ubat induce 3x pun jalan xbukak lagi.. agaknye baby seronok duduk dalam perut ibu dia.

4y ago

alhmdulillah..sis dh slmt bsalin jg ye.. . 13/10 tu sy pn dh slmt bsalin normal..induce,sekali msuk ubat..slmt berpantang sis😊😊

sabar ye sis..sy 40 week 3 hari baru bersalin. dah overdue 3 hari. inshaaAllah sampai masa puan nnt 😊

Saya bersalin 38weeks...secara normal... Tanda yg saya alami masa nak bersalin... Keluar air ketuban...

sama sis.. saya 38w 6d.. kalau kakak2 abgnya time ni keluar suda.. kali ni seronok kali baby kat dalam

Sma laa sy pn sdh 37w6d tp msi blm ada tnda2 lagi . Mybe bby msi syok duduk kt dlm prut kli 😅

X perlu stress dia akn kluar bila tiba waktu dia...sis enjoy je moment pregnant ni ye..

sama laa. hrini dh 39 weeks 3 days. tp tkdk tnda2 nk brsalin lg. dok mnanti hri ja ni. 😣

4y ago

sama sis.. masih tak de tanda lagi😶😶

Sama lah sis esok masuk 38 weeks tp masih belom ada tanda2 lagi 😅