37 weeks and still no pain

I dah masuk 37 week. Sampai sekarang takde sebarang Tanda Tanda nak lahir. My fren Ada yang give birth when masuk 37minggu. Macam Tak sabar nak feel delivery pain #first baby

15 Balas

Sama la... Sy pn dh 37w3d masih aktif & gigih lagi turun naik tangga & drive ke office. Sakit perut sikit2 tu ade je tp skjp2 then hilang, balik dr ofis masih larat pusing mall wpun baby selalu mengeras & kepala dah engage. Tanda2 obvious nak bersalin belum ada lg

Insya allah sabar ya mommy. Mommy tak sabarlah tu nk tatap wajah si kecil kan? Akan tiba masanya utk melahirkan. Apapun bykkan berdoa semoga dipermudahkan. Chill😊😊😊

First baby slalu lambt.. sy dlu first baby 40mggu tue pon rse x mau bsalin... hahaha tp kena induce msk ubat 2 kali br bsalin.. bby sedap duduk dlm perut

erm sy dh msuk 39w pon msih xde tanda lg sis..jenuh dh nk tggu baby kluar ni..huhu xlarat nk bwk perut dh..baby first jugak..

4y ago

Sama 😌

Sy 37 minggu hri ni kluar wad stelah 3 hari warded jln stil 2cm..tp ta ad trun tanda cuma sakit on off

Sy pun da 37w. Cuma baby songsang. Harap la dia pusing sblm bersalin. Huhuhu. Nak beranak normal :(

Sy dah 37w2days ada tanda dah sis...now kst wad..tunggu bukaan jerr ni..tp bru 1 cm😟😟

Sy 1st baby hri tu 40w6d baru baby kluar. Stiap ibu x sama sis 🤗

Saya dah 38w3d masih belum ada tanda2 nak bersalin 😊

Takpe. It’s okay. The time will definitely come 🥰