edd 8/5 blum ade tanda

esok dah 38 weeks , blum ade turun tanda bersalin lgi , tpi celah kangkang sakit yang amat , terasa smpai tulang punggung , rsa mcm nk terkoyak je celah kangkang bila beralih posisi , skrg ni mmg berdoa baby klua awal je first mom memang tktau nk check da trun tnda ke ape , semoga dipermudahkan urusan bersalin je , suami dah hantar ke rumah mak jdi berjauhan mnunggu hari ni rsa sedih tpi kne kuat 🥲

14 Balas

UPDATE : Alhamdulillah sy telah selamat melahirkan baby boy secara normal 27/4/2023 pkul 9;15 pm , berat 3.03kg , pergi pac 26/4 sbb bby kurg gerak pgi admit , hrini induce ubat 9 jam contraction , Allah mudahkan alhamdulillah 🤲🏻

1y ago

tahniah sis.. selamat bpantang dn selamat hari raya... raya haji nnti dh boleh beli bju raya bby boy..