edd 8/5 blum ade tanda

esok dah 38 weeks , blum ade turun tanda bersalin lgi , tpi celah kangkang sakit yang amat , terasa smpai tulang punggung , rsa mcm nk terkoyak je celah kangkang bila beralih posisi , skrg ni mmg berdoa baby klua awal je first mom memang tktau nk check da trun tnda ke ape , semoga dipermudahkan urusan bersalin je , suami dah hantar ke rumah mak jdi berjauhan mnunggu hari ni rsa sedih tpi kne kuat 🥲

14 Balas

sy 37 weeks 3day masih menanti bila ka sy akn bersalin rsa excited n berdebar2 pun ada . first bby

sama kita masih tiada tanda due date sama 🥰🥰

Sy hri selasa bru 38 minggu.. Trtggu2 jgk

same lah kite . saye edd 9/5 🫠

1y ago

baby dah keluar dah pun 😆