Tanda² nak bersalin?

Hi moms...nk tanya lh..tnda² nk bersalin apa je ye??sbb sy first mom..xthu pape🥲. Skrg dh 36w2d kerap mengeras tpi xde rsa skit..mengeras pun skjp je,lpstu mula sakit perut nk membuang..tpi bila g tnds xjdi nk mmbuang😂😂 then bdn rsa pent giler wlaupun xbuat kje..hope moms sudi share tnda² yg moms prnh alami❤️#firstmom

2 Balas

Tanda2 bersalin : 1. Contraction yang kerap 2. Keluar lendir + darah 3. Baby kurang kicking 4. Pecah air ketuban Saya baru jumpa doc tadi & tanya. Doc jawab 4 perkara ini 😊 harap membantu

5mo ago

Kalau dah keluar lendir dan drh kena ke hosp cepat. Tu tandanya baby dah berak dlm.

yeke