edd 8/5 blum ade tanda

esok dah 38 weeks , blum ade turun tanda bersalin lgi , tpi celah kangkang sakit yang amat , terasa smpai tulang punggung , rsa mcm nk terkoyak je celah kangkang bila beralih posisi , skrg ni mmg berdoa baby klua awal je first mom memang tktau nk check da trun tnda ke ape , semoga dipermudahkan urusan bersalin je , suami dah hantar ke rumah mak jdi berjauhan mnunggu hari ni rsa sedih tpi kne kuat 🥲

14 Balas

Saya 3/5 sekrng tgh duk rasa period pain dan dua malam dan baby mengeras jeee .. semoga urusan bersalin kita semua dipermudahkan. Doakan saya juga ya semua

1y ago

sy da bersalin smlm sis alhamdulillah syukur