first time try upt

Esok bday husband. Ingat nak bg surprise. Harap sgt upt positive. Tapi saya takut saya frust. huhu. btw, if positive, this will be our first child ☺

10 Balas

Aminnn.. Semoga ada rezeki sis dan suami. Alhamdulillah saya pn start preggy masa birthday suami dan inshaAllah lahir nnt masa bulan anniversary kami. Anak bapak lah kiranya 😂

Esok bday husband sy jg.. harapla da la brita gmbira kita pd suami.. Amen ya sis.. bday suami cun due haid 🤭. Harap x haid.. Amen..

In shaa allah, Semoga ada rezekinya utk sis dan suami. esok dpo ke berapa sis?

Jgn frust. Insha Allah, ade rezeki sis dn suami.😊

InsyaAllah ada rezeki utk sis...

Semoga ada rezeki sis dan suami

Semoga ada rezeki.. Aamiin..

Insya allah ada rezeki nnt

Aminn.. Smoga ada rezeki