First time mom

Hi, saya first time mom. Last period 20/8/2024. Buat upt test positive tapi bila call klinik untuk scan dia minta tunggu 6 minggu dulu. Tapi saya risau yang saya ni betul betul pregnant ke, sebab takut kecewa kalau tak. Logik ke pemikiran saya ni. Husband saya dah excited #firstTime_mom #ingintahu

1 Balas

upt +ve mmg 80% pgnt .. slalo Nye org wt scan trimester prtama ni utk tau kndungan tu luar rahim/tak .... skrg klu scan ats pun xnmpk lagi, klu curious.. boleh tnya klinik yg buat vagina scan.. lbh detail..