Merajuk,nangis, hahha

Ermm nak share je.. Sekarang dah 33 mggu.. Husbnd setiap hari pergi kerja cakap ngn baby, balik pon husbnd cakap ngn baby, saya seronok la, tapi taktau psaipa malam tadi saya nangis sampai tumbuk² perut, hanya sebab husbnd tido awai and takmau bersembang dulu ngn saya, saya nangis mau takmau tu? Pastu husbnd nampak saya tumbuk perut, dan dan husbnd bangun pujuk, saya merajuk and nangis sebab husbnd tkmau sembang sat ngn saya ja,,padahai malam lain² ok ja, tu tanda gatai nak mnja kot? haha tu dipggil meroyan ka apa??? Hahhaxxx?? Sorry suamiku?

30 Balas

Sama la dgn saya 🤣 tpi tkda la tumbuk perut . Cuma emosi je sikit 😂

Biasa lha tu sy pn kekdng mcm gitu jugk org ngandung ni mcm² perangai²

Biasala tu sis. Hormon. Sy pun suami xckp ngn sy pun sy da nk nangis

Sy nangis bila husband ckp hari nie xbg makan nasi hahaha

Itu Bodo nama nya sis

tu sb emosi nk perhatian..Mcm2 simptom mngdung nie

Jgn dilayan perasaan.. tu kan mainan syaitan.

Biasalah tu tpi jgnlah smpai tmbuk prut

jgn la mcm tu sis.. sian baby tu..

Biasa tu hihi

4y ago

itu luar biasa sis sampai dia tumbuk perut sendiri,bukan 'biasa la tu'