ANMUM vs ENFAMAMA vs FRISOMUM

Enfamama tak pernah rasa lagi. So far Anmum dan Frisomum memang ngam dgn tekak. Cuma skrg ambil Frisomum shj. Tapi memang betul ke Anmum tinggi kandungan gula?

ANMUM vs ENFAMAMA vs FRISOMUM
7 Balas

Susu yg mmg utk ibu mengandung kebanyakkan nye mmg tinggi gula. Nurse kat KK sy x syorkan. Dia suruh minum susu tepung biasa cth nespray/everyday/fernleaf. Kalau xnk susu tepung, dia ckp blh ganti dgn fresh milk/low fat/susu farm fresh. Yg ready made tu. Sbb kalau anmum ke, friso ke, mmg tinggi gula. Kalau xleh minum susu, beli supplement calcium dlm bentuk pil. Telan je.

Sy amalkn anmum materna mse mngndung..xde gula tmbhn..minum air gula 2x alhamdullilah xde kncg mnis mne prgnnt.pstikn byk minum air msk

better amalkn susu kambing sbb boleh cegah baby demam kuning nnti

Sy minum similac mom. Tp cirit birit plk. Knpe ye?

similac mom vs enfamama? similac mom all the way

Frisomum sedap...

enfamama