Emosi ibu mengandung sangat sensitif. Betul atau buat-buat?
Voice your Opinion
Betul
Buat-buat

11752 respon

54 Balas

betul. Lg2 myewa bdua dgn somi. Sy suka cari gaduh dgn suami, tp sy xbole tgk dia biar sy sdiri, atau abaikan sy mcm men game. Sy akan kecik hati. Bila dia mjawab tp mbebel bela diri cm nak main game kejap je pun, sy start rasa nak nangis sbb dia x beralah dgn sy😂 mgada kan. last2 sy diam tgk tv smp la masuk tido x bebunyi sy. Tutup mata tido, tp air mata mgalir xhenti. 😂😂😂

entah lh... sampai dgn bdk2 pn nk bgaduh..brebut choki2.. last2 suami beli yg lain.. slalunya ank buah suami jd anak buah ksayangan.. skrg asyik gaduh manja je dgn bdk tu sbb tahan marah, ye lh xkan nk marah bdk.. haha..x dpt choki2, masuk bilik suami nangis.. nk nangis kt luar malu ada org nti mcm2 lak kata.. haha

sy sangat sensitif dgn makanan ..klau org tu kata nak hntar makanan tgh hari .. tp last minit kata hantar petang ..sy nangis 🤣🤣 tp klau laki sy mula suara tu mcm geram jee bunyi nye.. sy boleh rilex..sblum pregnant cpt je nak sedih ..

saya sensitif kuat sangat menangis sampai suami nk pergi kedai kejap pun rasa nk nangis . tk suka jauh dari suami 😂kecuali dia kerja tu mmg terpaksa terima jela . kalau dia ade kt rumah mmg nk berkepit je dgn dia

betul😆mcm smlm sya menangis sbab ank buah sya yg umur 4 tahun tak nak bagi appollo susu😂😂😂tak berhenti ni air mata keluar hgga lah suami pi beli baru air mata ni berhenti🤦nasib suami faham🥰🥰🥰

sy bru nie mnta keropok twistis...suami plk p bli yg ada tulisan twistis tp dlmnya keropok kentang...blh mnges smpai bengkak mata...tp suami ganti dgn twistis yg betul terus diam...

sensitif sgt...lagi² kawan tgur pasal n shaming badan n ckp mcm² lpstu diorg x cye I akan kurus blik. diorg x tau pgorbanan seorg ibu, bukan saje² nk gmuk😔

btul.. tp atas situasi jgk kot.. emosi sedih, menangis xde sgt.. emosi naik angin tu cepat.. tp cepat² urut dada istighfar.. kan kenan kt ank dlm perut.😂

Tersangat laa sensitive, smue benda nak rase sebak, tak boleh org salah ckp sikit nangis dah.. Tp bile tak pregnant eh kental pulak jiwa raga?😂

kuat merajuk.. kdg menyampah ngan perasaan sendiri. cuba juga lawan tapi benda kecik pun kdg sedih sngt. husbd sebelum tido tak peluk pun jadi isu😥