Emosi ibu mengandung sangat sensitif. Betul atau buat-buat?
Voice your Opinion
Betul
Buat-buat

11860 respon

54 Balas

diri sendiri x nak jadi sensitif. mcm mna la boleh buat2. huhuhu. letih la. buat buat mmg x.. tpi maybe kene kiatkan sikit semangat.. gituuu

mudah mnngis...cerita²..video²..kisah² sedeh pasti mnngis😭...Dan jugak mudah terhibur...🤩

betul..xboleh silap skit,xboleh tgk crita sedih skit msti nk menangis.. kadang2 xda sebab pun nk menangis sy pun pelik😅

Btl..apa kes nk nipu...smua tu btl..kekdg mcm prngai kekanak rebina pn trbuat juge ms preggy..nsb husben ok..😂😂😂

betol . sangat sensitif .. sebelom pregnant kental lagi . masa pregnant orang salah cakap, lama betol terasanya huhu .

Mmg betul.. bukan buat²..cepat terasa dan sensitif..cepat naik angin,kejap panas kejap sejuk 😔😔

sensitif sgt untuk ank y ke 3 ni... nak ajar nk buat kerja sek, bleh menangis... sbb die org buat kerja main2/lmbt...

pernah nangis sbb rindu suami,dri maghrib smpai 12.30 pagi..kmi PJJ,sblom mngandung takde mcm ni Pon🤣🤣

Ade juga yg tekan buat-buat walaupun 1% tpi tetp rse kecew ibu mengandung ni mmg sensitif emosi x betul

Betul. Sebab tu suami sarankan saya kurangkan berfikiran negatif. Hanya fikirkan diri sendiri dan bayi.