Elak buasir

Emosi betul harini sebab sembelit..lepastu buasir luaran plak tu.. Anak plak nangis2 mintak susu..😭 ada tak tips elak sembelit? Dh makan sayur makan buah semua dh..tapi susah betul nak membuang..xnak bergantung dengan ubat sgt kalau boleh😌

3 Balas

saya beli ni dekat farmasi.Minum ni pastu minum air masak banyak ii.saya buat dua kali minum.Klau sakit perut sikit tahan .Bila dah rasa nak membuang sangat baru keluarkan .