Untuk perbelanjaan duit minyak kenderaan, adakah anda berkongsi suami isteri?
Voice your Opinion
Ya, berkongsi suami isteri
Tidak, suami yang bayar
Bergilir-gilir bayar

3376 respon

20 Balas

dulu masa dua2 bekerja...kongsi bayar minyak..tapi bila dah suami sorang je kerja...terpaksa lah si suami je bayar minyak...

Belum mempunyai kereta..doa kan saya ya semua dapat memiliki kereta😊💪

jarg la nk byar..hujg mggu dia pkai kreta isnin nk p opis full tank dah

biasa suami yg bayar sebb dia yg pakai kereta saya tak reti memandu

suami belanja minyak. saya belanja makan :)

Bayar duit minyak utk kereta masing2

Bayar minyak kereta masing-masing.

Sendiri punya kereta sendiri bayar

sy x kerja..suami je keje.

Nope..husben yg byr..😉