Assalamualaikum semua doakan Sy semoga dipermudahkan bersalin due 25.02 .23 tapi kena msuk wad 17.02

due25.02 tapi kena masuk wad 17.p2

5 Balas

Saya pun due date 25.2.23. Tapi still tak ada tanda2 nak bersalin lagi. Sy ada appointment dengan pakar O&G minggu depan 08.02.23. Harap semua berjalan lancar. Sis kena masuk wad awal sebab apa ye? Boleh kongsi.

1y ago

sbb hb low je sis.. semoga Allah permudahkan urusan kita semua... Aamiin ya Rabbal Alamin 🤲

semoga dipermudahkan puan. saya pun kena induce bersalin 3 minggu sblm due date. alhamdulillah ok semuanya..semoga mudah buat puan.

saya pun due 25/2 😂 semoga sama2 dipermudahkan urusan bersalin nanti 😁

semoga dipermudahkan buat puan dan baby. semoga selamat semuanya. ❤️

1y ago

Aamiin ya Rabbal Alamin 🤲.. terima kasih ya puan

Sebab apa kena masuk wad awl saya 11/2 ni kena masuk wad sebab baby besar

1y ago

sbb hb low je sis.. semoga Allah permudahkan urusan kita semua.. Aamiin ya Rabbal Alamin 🤲