Rase takut dan nervous

Due saye dah dekat tetibe rase takut pulak nak bersalin 🥹 Ade ibu2 yang rase same macam saye tak ? Macam mane korang handle rase takut tu ?

36 Balas

Dh samapi due & rasa nak beranak tu, takde rasa nervous 🤣 tu pengalamn sy la, padahal sebelum tu dh mcm2 dh fikir pasal nak beranak 🤣 12hb pagi2 sy pecah ketuban, mandi sarapan semua dlm jm9 pegi pac. Eh petang nya sy dh selamat bersalin walaupn emergency czer 😆 masa nak kena bedah tu je rasa takut 😆 part paling takut masa kena bius cucuk kat belakang tu je takut sbb jarum kn 🤣 syukur alhamdulillah Allah permudahkan semuanya.