nak tumpang luahkn perasaan?

Due period spatutnye 3/1 ary tu tp x period...start Dr hjg bln lps memang sakit pinggang ngn perut yg x boleh bwak bincang?.....ary2 suami tnye 'syg da period' Sy jwb 'blom' Suami ary2 ckp ' ade baby dlm prot syg ni' Sy diam sbb xnk ltk hrpn terlalu tnggi Smpai la lewat period yg ke 15 hari...keluar cri brg dapur sikit...suami ajak g farmasi sy tnye dy' knp b demam ke' sbb dy mmng jenis susah nk g klinik...Dy mmng bli Panadol kt farmasi...Dy jwb 'x ,b nk cri sstu'...sy pon buat xtwu jla...rupanye dy beli PREGNANCY TEST sumpah mse ni sy nak nangis?...sy ckp ngn dy'lau xde mcm mne?' ...Dy ckp 'lau xde xpe la blom rzeki lg,bley cbe lg kn syg?(sambil senyum).....da keesokan harinya sy PERIOD?...suami da g kje sy bgtwu dy..'xpe nnty cbe lg ok'itu jwpn dy?lps bg twu dy ade cll sy tp sy x jwb sbb takot...sy risau balik kje dy badmood ke ape...tp Allah maha penyayang dy balik kje dlm keadaan penuh senyuman? msok2 rumah ckp 'sokey syg, kite cbe lg ye(ambil cium dahi sy ? sikit airmata dy pon xtrun mgkin dy xnk tnjuk sbb Lau dy nangis sy lg laaa banjir ,sy ttp nangis jugak?).. Alhamdulillah suami sngt memahami...Doakan sy dan suami dpt merasakan saat2 indah mcm awak2 semua ye...Amin

nak tumpang luahkn perasaan?
143 Balas

InshaAllah semoga sis dan suami dipermudahkan mndpt zuriat. Sya 9bulan bru dpt test 2line.. Bulan sblum tu cek.. Kputusan 1line sja. Asal sis lambat sis cek.. Suami pon happy suda sgka da ad. Tpi ke esokan nyea sya dtg haid. 😓 Suami hanya ckp blum ada rezki lagi.. InshaAllah cek bulan dpan lagi..alhamdulillah slpas 9bulan sis dan suami menunggu.. Skrg sis tnga berpantang sebulan anak girl alhamdulillah.. Kita selagi rahim masih ada. InshaAllah akan ada cuma jangan sesekali putus asa. Trus kan shja Allah sentiasa mngkbul kan permintaan kita. Cuma tnggu msa nyea kan tbaa. Sis amal kan jus mamariam baik untk dalaman.. Asbab dri jus mamariam dalaman sya normal buang sgla kotoran msa haid.. Slpas itu hadir la seorg puteri dlm rhim sis 😍 dugaan dan pengalaman. sangat indah pda waktu nyea.