Tanda Hamil @ Tidak?

Due period sepatutnya pada CD37 - CD39.. Sekarang ni dah CD40.. hampir seminggu sebelum due period saya mengalami White egg cervical mucus.. Selalunya lendiran putih telur ni hanya berlaku beberapa hari sebelum hari ovulasi.. Tapi untuk pusingan kali ni pelik sikit jadi macam ni.. OPK dah buat tapi negatif.. Untuk UPT mungkin terlalu awal untuk detect kehamilan berlaku... Ada yang pernah alami lendir putih telur sebelum disahkan hamil tak?

Tanda Hamil @ Tidak?
2 Balas

sis dah pregnant ke?Saya pun mcmni Juga

Opk positif cd berapa? Skrg dpo berapa?

4y ago

Ya sis.. Based on apps.. Tp eggwhite tu smpai skrg masih ada.. Dh smggu lebih.. Pelik juga... Sblm ni masa aktif test opk, eggwhite hya ada beberapa hari sblm wktu subur.. Skrg ni tiap2 hari ada dh lebih dr seminggu..