Hai mommy smua, soalan saya berkenaan dgn upt samar

Due period saya next week.. Tapi saja cek upt n klua samar line T tu... Bln 9 bru ni upt saya +ve tapi bila cek at dktr dye kata negatif.. Dye kata mybe upt saya rosak.. Lpas upt + tu turun drah wane itam... Prut xdop sakit... Tapi sjak dua hri lpas prut xselesa at area bwah n kembung dtg skali dgn cramp... Mksd dye ap ye? Saya hamil atau x?

Hai mommy smua, soalan saya berkenaan dgn upt samar
1 Balas

blh cuba test lg sis, mcm sy jgak sblm ni check bln 10 thun lpas nmpk cam positive sbb sy xmai period sebuln lps tu dtg 3 hri mcm spotting tp bila prgi klinik doc kata negatif. tp kali ni sy test byk kali nk buktikan yg btul2 positive