Kalau due date ibu 31 Disember, ibu akan tahan sampai 1 Januari atau tidak?

Voice your Opinion
Ya, cuba biar dia jadi anak 2023
Tidak, ikut je bila baby nak keluar

1910 respon

23 Balas

saya 19/1/2023..InsyaAllah..ikut saiz baby konon kata..tu yang dia berubah2 tu kat lmp scan doktor pun camtu...hmm..tapi kata ikut lmp yang diberi first tu..ramai ckp camtu...

saya due date 1/1, tapi entah la awal ke tidak keluarnya. 🤣 ikut scan 26/12, pengalaman anak first overdue. kalau overdue juga ni, boleh sama hari lahir dengan adik.

beranak tak ada tahan2.. bila dia nak keluar.. keluar jelah . mmg tak larat dah nak bawa perut . tido pun tak selesa . saya beranak awal 38m mmg dah jaga2..

adik ipar sy lewat due 10hari. hari kena beranak paksa tu dh induce ubt segala, tp tunggu punya tunggu 2 3 jam, Allah lg sayangkn ank syurga tu..

Hi kenapa due date change satu minggu lebih daripada tarikh sebelum ni selepas scan pada first trimester

sy plak hrp2 lahir bulan 1.due date 12.1 tp ramai ckp beranak awal 2mgu lbih krg. emm nnti jd bln 12. bln 1 boleh geng ibu diaa. hehee

due 4/10 , skrg 37w tp nak baby keluar awal sbb xlarat dah nak bawak perut . asyik2 false contraction. ari2 sakit je selalu . aduiii

Da sakit suruh tahan mmg tak le hawau hahahahha

klu boleh nk cpt2 brnk..xsggup mnahan

dari anak pertama hingga ketiga semuanya bersalin awal 2 minggu dari tarikh jangkaan. harapnya anak keempat pun begitu.