Tolong doakan sy dipermudahkan bersalin

Due date sy 20/7/2022, tapi 13/7/2022 doktor panggil sy masuk ward n kena induce. Skrg baby yg ke3, anak ke2 dh umur 16 tahun skrg. Dua² anak sblm ni bersalin normal je, masuk hospital tak sampai stgh hari dh bersalin. Harap² time induce tu sakitnya cuma +- sama dgn bersalin biasa mcm sblm ni. 🥶 Sesiapa saja yg baca ni tolong doakan dipermudahkan urusan sy bersalin ya. 🤗❤️ Kalau tiba² dapat bersalin normal sblm di'induce tu lagi bagus. Terima kasih semua yg mendoakan. Semoga mommies semua pun dipermudahkan urusan bersalin. Amiin³ ya rabbal 'alamiin. ❤️👶🏻🤗

5 Balas

kenapa kene warded awal

2y ago

doktor cakap ada sangkut kencing manis slps minum air gula kali kedua bberapa bln lps.. so kena bersalin awal n tak blh tunggu sampai due date.. lagipula dr bln lps lagi baby mmg dh berada di position rendah sgt mcm dh smpai masa nk bersalin da.. gi appointment hospital 4 hari lps doktor tengok perut pn dia rasa bimbang mcm baby dh nk kuar anytime je..